Het Lakeside Music Night Combo

Lakeside Music Night zou niet compleet zijn zonder een combo. Dit combo bestaat uit Rob Mennen op toetsen, Wim Heggen op basgitaar, Gesuino Derosas op gitaar en Danny Princen op drums.

We hebben in het verleden al meerdere keren een beroep mogen doen op deze mannen. Zij tillen een project als dit muzikaal naar een hoger niveau.

Rob Mennen

Rob Mennen is niet alleen de toetsenist van het combo, maar zal ook optreden als solist. Hij is een veelgevraagd pianist, begeleider en muzikaal leider. Daarnaast is hij presentator en programmamaker. Flexibiliteit en humor zijn voor Rob sleutelwoorden en door zijn ruime ervaring is hij breed inzetbaar.

De laatste jaren is hij veelvuldig te zien in theaters met tournees in binnen- en buitenland. In 2022 was hij als muzikaal leider verbonden aan de productie ‘Dagboek van een Herdershond’ en in de zomer van 2023 nam hij de muzikale leiding op zich bij de spektakelmusical ‘Het was Zondag in het Zuiden’.

Momenteel is hij onder andere te zien met zijn eigen theatervoorstelling ‘Nu wordt het Mennens’ en op L1 televisie met zijn eigen programma ‘Op verzeuk op bezeuk’.

Onder diezelfde naam gaat hij regelmatig op bezoek bij harmonie- of fanfareorkesten waar hij presentatie en solistische medewerking verleent en samen met een vereniging het project ‘Op verzeuk op bezeuk’ vormgeeft. Inmiddels is dit project al met 25 orkesten succesvol uitgevoerd waaronder ook met harmonie St. Joseph Nederweert en Melodie der Peel Ospel.

Danny Princen

Danny Princen is de drummer van het combo.

Danny is al lange tijd lid van harmonie St. Joseph in Nederweert en het is fijn om een drummer uit de eigen vereniging te kunnen halen. Daarnaast speelt en speelde hij drums in diverse bepalende bands binnen de Nederweerter rockscene, zoals ‘The Western Fruit Wood and Hooker Company’ en ‘Powerslave’. Nu drumt hij nog bij ‘Sonic Temple’ en ook bij ‘Reintje en haar Voskes’, een band speciaal voor de kids.

Van alle markten thuis dus!

Wim Heggen

Ook deze editie laat Wim Heggen zich horen op de basgitaar.

Wim heeft een harmonieverleden. Voor hij op de basgitaar ging spelen is hij begonnen op de trompet. Later is hij overgestapt op de waldhoorn om vervolgens de overstap te maken naar de basgitaar. ‘Fried Ducks’ was de eerste band waar hij zijn muzikaliteit kon laten horen.

Wim verleent als freelance bassist regelmatig zijn medewerking aan projecten zoals bijvoorbeeld ‘Op verzeuk op bezeuk’ van Rob Mennen. Ook maakte hij onder andere deel uit van de liveband van Emma Kok.

Gesuino Derosas

Gesuino Derosas is ook een bekende bij Lakeside Music Night. Hij draagt zijn steentje bij als gitarist. Zijn favoriete muziekgenre is rock, waarbij hij genoeg aan zijn trekken zal komen tijdens dit evenement. Zelf speelt hij ook in diverse bands. Eén daarvan is Van Hagar, dit is een Van Halen tributeband. De ander, Terra Nova, is zijn eigen band die al sinds lange tijd bestaat en diverse succesvolle CD’s heeft uitgebracht in Europa en Japan.

Muziek is ook hetgeen waar hij zich dagelijks mee bezig houdt als gitaardocent en muziekschool coördinator op de muziekschool in Roermond en muziekschool de 3klank in Weert.

Gesuino maakte onderdeel uit van de liveband van ‘Zondag in het Zuiden’ en speelde ook in de liveband van Emma Kok.