Hoofdsponsor Guulke Eten & Drinken

Joost en Nicole Linsen, van Guulke Eten & Drinken, hebben zich ook in 2023 verbonden als hoofdsponsor aan het muziekspektakel Lakeside Music Night. Met trots zal de editie op 20 en 21 oktober 2023 voor de 3e keer genaamd zijn: Guulke’s Lakeside Music Night.

Een schat aan herinneringen, ideeën en ambities, dat is waar Guulke onder andere voor staat. In dit restaurant hebben duizenden mensen getafeld, gedronken en gelachen. Onder het genot van dranken en spijzen hebben gasten hier onvergetelijke avonden beleefd. Het is daarom geen verrassing dat Guulke ondertussen een instituut is geworden binnen de dorpskernen van Nederweert: ‘naar Guulke gaan’ is de lokale verbastering geworden van ‘even een borrel doen’ of ‘uitgebreid tafelen’.

De liefde voor muziek

Naast de grote voorliefde van Joost voor muziek, geeft bovenstaand citaat een belangrijk argument om een verbinding te zoeken tussen Lakeside Music Night en Guulke Eten & Drinken. Beide willen de gasten een onvergetelijke avond laten beleven!

Tijdens de eerste editie in 2017, waarbij Joost zelf heeft geschitterd als Maestro, is de vonk overgeslagen. Dit heeft de basis gelegd voor een nieuwe samenwerking in 2019 en 2023.

Joost en Nicole Linsen van Guulke Eten & Drinken: heel hartelijk bedankt voor dit mooie gebaar!!

Ook interesse om dit prachtige evenement te sponsoren?

We hebben echt wat te bieden. Zo verwachten wij ongeveer 1800 bezoekers, die uw bedrijfsnaam voorbij zien komen. Ook wordt u genoemd in de PR voorafgaand aan het evenement. En wat te denken van ons Maestro-pakket, waartoe een opleiding tot dirigent hoort, waarbij je tijdens één van de avonden voor een publiek van 900 man het orkest mag dirigeren als echte Maestro?

Bij interesse stuur een bericht naar info@lakesidemusicnight.nl, we komen graag op de koffie!