Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober kun je in Nederweert gaan genieten van een avondvullend muzikaal spektakelstuk. Een evenement dat je niet mag missen!

Regionale allure

Met deelnemers uit alle windstreken van Limburg en Zuidoost-Brabant mag dit muziekevent met recht een spektakel met regionale allure genoemd worden.

Uit Weert komen naast de dansers van Dansschool Fresh ook zanger Stefan Wolter en zangeres Hanneke van Eijk. De zanggroep Timeless uit Someren-Eind (31 brute babes!) en zangeres Charlotte Cardinaal zorgen voor de Brabantse inbreng.

Daarbij komen nog onze Limburgse trots met artiesten die al eerder met de harmonieorkesten van Nederweert en Ospel op de bühne hebben gestaan als Rob Mennen (wie kent hem inmiddels niet?), Jean Stassen, Bertien Evers, Lieke Castro, Wendy Overklift, Fabiënne van Heesewijk en Monique Op Heij. Daarbij aangevuld met nieuw ontdekt talent als Lieke van de Laar, Wil Brouwers en Saskia Vos.

Zij zullen voor u de sterren van de hemel zingen. Het zal je raken, in beweging brengen en betoveren; gegarandeerd!

Visueel oogstrelend

Onder leiding van onze muzikaal leider Fer Koolen wordt er gezorgd voor een muzikaal perfect plaatje. Maar het oog wil ook wat. Om tot een topshow te komen is regisseuse Jolande van den Boomen uit Asten al maanden druk in de weer met het visuele plaatje. Licht, kleding en een stukje acteerwerk moet perfect op de muziek aansluiten. Dat maakt de show compleet en tot een totale beleving voor jou als bezoeker.

Nog geen tickets?

Dan heb je geluk en een klein beetje pech. Voor zaterdag 21 oktober zijn de zitplaatsen al uitverkocht, voor een staanplaats moet je er snel bij zijn! Mocht je liever op vrijdag 20 oktober komen, geen probleem. Hiervoor zijn nog zit- en staanplaatsen beschikbaar.

Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank!

Of, zoals ze in Nederweert zeggen, dit ‘Mojje huuëre – Mojje zeen!’

 

Tickets zijn te koop via www.lakesidemusicnight.nl/tickets.