Guulke Eten & Drinken

Joost en Nicole Linsen, van Guulke Eten & Drinken, hebben zich ook in 2023 verbonden als hoofdsponsor aan het muziekspektakel Lakeside Music Night.

Met trots zal de editie op 20 en 21 oktober 2023 voor de 3e keer maar liefst genaamd zijn: Guulke’s Lakeside Music Night.

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

De Sponsors van Lakeside Music Night

Ook interesse om dit prachtige evenement te sponsoren?

We hebben echt wat te bieden. Zo verwachten wij ongeveer 1800 bezoekers, die uw bedrijfsnaam voorbij zien komen. Ook wordt u genoemd in de PR voorafgaand aan het evenement. En wat te denken van ons Maestro-pakket, waartoe een opleiding tot dirigent hoort, waarbij je tijdens één van de avonden voor een publiek van 900 man het orkest mag dirigeren als echte Maestro?

Bij interesse stuur een bericht naar info@lakesidemusicnight.nl, we komen graag op de koffie!