Guulke’s Lakeside Music Night 2017

Op vrijdag 14 april en zaterdag 15 april 2017 vond de eerste editie plaats van de Lakeside Music Night. Destijds was, net zoals in 2019 en 2023, Guulke Eten & Drinken de hoofdsponsor van dit evenement.

Er werd een wervelende muzikale show neergezet tijdens twee uitverkochte avonden in de Pinnenhof in Nederweert. Het orkest van Harmonie St. Joseph (onder leiding van Fer Koolen) werkte hierbij samen met een band, zanggroep Timeless uit Someren (onder leiding van Henk Baetsen) en 22 solisten uit Nederweert en omgeving. Ook onze slagwerkgroep ontbrak niet en gaf een letterlijk knallend optreden.

In 2017 werd voor de eerste maal een Maestro-competitie gehouden. Acht ondernemers uit Nederweert en omstreken gingen de uitdaging aan om voor het harmonieorkest te staan om hun dirigeerkwaliteiten te tonen. Marcel Timmermans zorgde in het pauzeprogramma voor een humorvolle show en DJ Maurice Fermont tekende voor de afterparty.

De eerste editie van Guulke’s Lakeside Music Night in 2017 was een succesvolle start voor een nieuwe ‘Lakeside-traditie’.