Het programma van Guulke’s Lakeside Music Night

Op vrijdag 20 oktober en zaterdag 21 oktober gaat het gebeuren in Sportcentrum De Bengele in Nederweert: Guulke’s Lakeside Music Night 2023!

Zaal open: 19:00 uur
Aanvang programma: 20:00 uur
Pauze
Einde programma: 23:15 uur
AFTERPARTY met DJ

Mojje huuëre - Mojje zeen!

De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Inmiddels is het grote combi-orkest (ruim 80 muzikanten) bestaande uit Harmonie St. Joseph uit Nederweert en Harmonie Melodie der Peel uit Ospel al enige tijd bezig met de voorbereidende repetities. Om de juiste sound te krijgen, zal het geheel worden aangevuld met een combo.

Ook de percussiegroep met percussionisten uit Nederweert en Ospel hebben de handen ineen geslagen om een spetterende bijdrage tijdens de Guulke’s Lakeside Music Night te verzorgen.

Daarnaast zijn er solisten en een projectkoor (dat later bekend zal worden gemaakt) die een mooie aanvulling zullen gaan vormen op het orkest.

Voor een extra visuele wow-factor zullen de dansers van een zeer gerenommeerde dansschool ook hun medewerking verlenen. (Ook deze zullen later bekend gemaakt worden.)

De beide avonden worden afgesloten met een swingende afterparty.

Sportcentrum De Bengele zal voor deze avonden worden omgebouwd tot een muziektempel waar u gedurende de gehele avond, onder het genot van een hapje en drankje, kunt genieten van al het moois dat Guulke’s Lakeside Music Night 2023 u te bieden heeft.

De voetjes mogen van de vloer, meezingers zullen er zeker langskomen…kortom: Mojje huuëre – Mojje zeen!