Over de organisatie achter Lakeside Music Night

Lakeside Music Night is een productie van Stichting Harmonie Nederweert Events met medewerking van Harmonie St. Joseph Nederweert en Harmonie Melodie der Peel Ospel.

Harmonie St. Joseph Nederweert staat aan de basis van de organisatie van de Lakeside Music Night. Vele vrijwilligers van buiten en binnen de vereniging zijn, in diverse werkgroepen, al maanden druk bezig met de voorbereiding.

Muzikaal eindverantwoordelijk voor de Lakeside Music Night is onze dirigent Fer Koolen. Samen met het productieteam geeft hij de avond een perfecte muzikale inhoud.

Diverse werkgroepen

De werkgroepen Horeca en Facilitair zorgen dat het u aan niets ontbreekt. De werkgroep PR & Communicatie en de werkgroep Sponsoring zorgen voor voldoende bezoekers, fondsen en financiële middelen om een spectaculaire show neer te kunnen zetten.

Specifiek voor Lakeside Music Night heeft Harmonie St. Joseph een stichting opgericht: Stichting Harmonie Nederweert Events. De stuurgroep draagt zorg voor een perfecte organisatie en aansturing van de diverse werkgroepen.

Op voorhand willen wij alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan het tot stand komen van de Lakeside Music Night 2023!