Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zal in Sportcentrum de Bengele in Nederweert de derde editie van het muziekspektakel Guulke’s Lakeside Music Night plaatsvinden. Een evenement dat je niet wilt missen; dit Mojje huuëre – Mojje zeen!

Vandaag stelt Guulke’s Lakeside Music Night een Maestro en enkele solisten aan jullie voor.

Maestro: Karin Wering

Het orkest weten te pakken met een glimlach, om hopelijk samen met plezier aan te komen bij het slotakkoord. Dat hoopt Karin Wering van ToyPro als ze als Maestro op de bok zal staan bij Guulke’s Lakeside Music Night. ‘En om samen in een flow te komen’.

Karin geeft in het dagelijkse leven leiding aan een dertigtal leuke collega’s, bemoeit zich met het design en structuur van de website, onderhoudt contacten met leveranciers en heeft een nadrukkelijke mening over de marketing. ‘Kortom, ik probeer mijn eigen onderneming ToyPro naar the next level te brengen. Daarbij laat ik me inspireren door de quote van Harvey Specter uit Suits: Anyone can do my job, but no one can be me’, zegt ze vastberaden.

Lees alles over: >> MAESTRO KARIN WERING

Solist: Stefan Wolter

Stefan Wolter is een grote bekende in de regio tijdens de Vasteloavundj. Ooit begonnen bij de groep 8 musical is hij doorgegroeid naar diverse podia.  Momenteel ligt de focus, naast de Vasteloavundj, op feesten, partijen en bruiloften, waar hij allerlei soorten muziek zingt.

Alhoewel hij zelf fan is van Racoon, zingt Stefan het liefste op het podium de muziek die de mensen graag willen horen. Tijdens Guulke’s Lakeside Music Night gaat hij een mix tussen popmuziek en levenslied brengen. ‘Precies in mijn straatje,’ zegt Stefan enthousiast.

Lees alles over: >> SOLIST STEFAN WOLTER

Solist: Fabienne van Heesewijk

Fabienne van Heesewijk is met haar 24 jaar al een zeer ervaren Guulke’s Lakeside Music Night-deelneemster. Ze heeft er dan ook hele fijne ervaringen mee: ‘Iedereen die meedoet zit vol passie en maakt hierdoor een geweldige sfeer, deze combinatie zorgt ervoor dat het een supermooi evenement is om als solist aan mee te mogen doen,’ zegt ze.

Op haar zevende stond ze voor het eerst op het podium met haar moeder. Vanaf dat moment is haar passie ontstaan en is ze mee gaan doen aan verschillende proms- en kerstconcerten. Deze editie zingt ze weer een mooi nummer in het Frans.

Lees alles over: >> FABIENNE VAN HEESEWIJK

Solist: Jean Stassen

Jean Stassen is een ervaren deelnemer in muzikale projecten. Hij licht toe: ‘Ik heb onder andere met Harmonieorkesten, Slagwerkgroepen en Big-Band orkesten gewerkt en mogen zingen in theatershows en deelgenomen aan de voorgaande editie van Lakeside Music Night. Een fantastische ervaring was de rol van Philips van Horne in “Graaf van Horne, De Musical” in 2018’.

Jean vindt het leuk om muziek te maken in verschillende settings, het samenwerken met verschillende mensen geeft hem hierbij veel energie. ‘Ik kijk dan ook uit naar Guulke’s Lakeside Music Night, waar ik een nummer van Joe Cocker mag vertolken met ondersteuning van het koor Timeless en het orkest,’ licht Jean een tipje van de sluier op.

Lees alles over: >> SOLIST JEAN STASSEN

Mis niets van dit spektakel!

Wil je deze Maestro’s en de vele andere muzikanten en artiesten niet missen? Koop dan snel je tickets voor Guulke’s Lakeside Music Night en maak het muziekspektakel van het jaar mee!

Tickets zijn te koop via www.lakesidemusicnight.nl/tickets/.

Guulke’s Lakeside Music Night: Mojje huuëre – mojje zeen!