Solist

Stefan Wolter

Stefan Wolter is een grote bekende in de regio tijdens de Vasteloavundj. Ooit begonnen bij de groep 8 musical is hij doorgegroeid naar diverse podia. Momenteel ligt de focus, naast de Vasteloavundj, op feesten, partijen en bruiloften, waar hij allerlei soorten muziek zingt.

‘In het dagelijks leven ben ik docent bij Fontys Hogescholen en ren ik als kip zonder kop rond om 3 kinderen in leven te houden,’ zegt Stefan. En zingt hij niet, dan presenteert hij verschillende evenementen, is hij quizmaster voor pubquizen en zet hij samen met mensen de tent op z’n kop als de lead bij karaoke-avonden.

Alhoewel hij zelf fan is van Racoon, zingt Stefan het liefste op het podium de muziek die de mensen graag willen horen. Tijdens Guulke’s Lakeside Music Night gaat hij een mix tussen popmuziek en levenslied brengen. ‘Precies in mijn straatje,’ zegt Stefan enthousiast.

Op welk festival of locatie zou hij ooit willen zingen, antwoordt Stefan: ‘Bospop als het gaat over grote podia, maar ik zou ook graag eens willen zingen op feesten/bruiloften op unieke locaties. Bijv. buitenlandse feesten, aan het strand of op een berg ofzo’.

Stefan gaat er 20 en 21 oktober echt een feestje van maken. En voor hij op het podium stapt om dit te gaan doen? ‘Slap ouwehoeren en zorgen dat ik niets vergeten ben, haha, want ja dat gebeurt!’