Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zal in Sportcentrum de Bengele in Nederweert de derde editie van het muziekspektakel Guulke’s Lakeside Music Night plaatsvinden. Een evenement dat je niet wilt missen; dit Mojje huuëre – Mojje zeen!

Guulke’s Lakeside Music Night stelt de komende weken graag de deelnemers aan je voor. Vandaag weer twee Maestro’s.

Maestro: Johan Hermans

Hij omschrijft zichzelf als een simpele, hardwerkende nerd: Johan Hermans van Intelly. Bij dit bedrijf helpt hij andere bedrijven bij het vereenvoudigen van hun ICT-systemen.

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. Dat zei Pipi Langkous eens, maar is ook de instelling van Johan. Dat komt zeker van pas bij zijn uitdaging als Maestro bij Guulke’s Lakeside Music Night. Want gevoel voor ritme, dat heeft hij niet…

Lees alles over: >> MAESTRO JOHAN HERMANS

Maestro: Gerola Bijlmakers-Maassen

Zingen is haar favoriete hobby. Zelf heeft ze dan ook al ooit als zangsolist opgetreden met de harmonie en dochter Lizzy speelt dwarsfluit bij de harmonie. Daarnaast luistert ze graag naar muziek. Zou dit genoeg zijn om te winnen als Maestro bij Guulke’s Lakeside Music Night?

Lees alles over: >> MAESTRO GEROLA BIJLMAKERS-MAASSEN

Mis niets van dit spektakel!

Wil je deze Maestro’s en de vele andere muzikanten en artiesten niet missen? Koop dan snel je tickets voor Guulke’s Lakeside Music Night en maak het muziekspektakel van het jaar mee!

Tickets zijn te koop via www.lakesidemusicnight.nl/tickets/.

Guulke’s Lakeside Music Night: Mojje huuëre – mojje zeen!