Maestro

Roel Hermans

‘Altijd wat nieuws blijven leren’, dat is wat Roel met veel enthousiasme zegt, als we hem spreken over zijn nieuwste uitdaging: Maestro zijn bij Guulke’s Lakeside Music Night editie 2023!

In het dagelijkse leven bestaat zijn uitdaging uit het leiden van zijn eigen administratiekantoor in Nederweert: AKRH Administratiekantoor. De laatste jaren is zijn kantoor flink gegroeid. ‘We zijn inmiddels met 10 mensen. Ik ben werkzaam als relatiebeheerder en help de bij ons aangesloten ondernemers met allerlei vraagstukken die als ondernemer op ons bordje verschijnen’, vertelt Roel.

Roel is geboren in Weert, getogen in Nederweert en bijna 10 jaar woonachtig in het mooie Ospel. Hij is getrouwd met Dimphy en vader van twee kinderen.

"een enthousiaste optimistische ontdekker"

“Al is je plan nog zo goed, het is je gedrag dat het hem doet”

Dat is de favoriete quote van Roel. Of hem dit gaat helpen bij de Lakeside Music Night? We vragen hem of hij eigenlijk wel gevoel voor ritme heeft: ‘Niet echt, ben ik bang. Dus als het moment suprême daar is, zal ik best wel wat spanning voelen, maar ook energie door deze nieuwe uitdaging.’ Roel vult aan dat hij niet muzikaal onderlegd is en dit echt een stap buiten zijn comfort zone is. ‘Maar ik houd zeker van muziek, denk dan vooral aan pop/rock uit de jaren ‘80/’90.’

Roel vervolgt: ‘Van mijn ervaringen op de werkvloer kan ik bij deze uitdaging vooral het niet te bang zijn om te falen gebruiken. Falen is succes als we ervan leren.’

Een laatste vraag aan Roel: als je een instrument mocht kiezen bij de harmonie, welke koos je dan en waarom? ‘Vorig jaar trad tijdens onze AKRH-netwerkavond Richard de Hoop op. Richard heeft het succesvol samenwerken in een team vergeleken met het harmonische samenspel van een orkest. Volgens het orkestspel van Richard zou de trompet mij het best passen. De trompet wordt door Richard namelijk omschreven als een “enthousiaste optimistische ontdekker”’.

Dat belooft veel! Kom ook naar Guulke’s Lakeside Music Night op 20 en 21 oktober 2023, om Roel bezig te zien en te genieten van dit muzikaal spektakel!