Solist

Charlotte Cardinaal

Met muziek zeg je zoveel meer dan met alleen woorden. Dat is het motto van Charlotte Cardinaal, 25 jaar oud en opgegroeid in Geldrop. Ondertussen woont ze al enkele jaren samen met haar vriend in Veldhoven. In het dagelijks leven werkt ze als verloskundige en daarnaast volgt ze op dit moment de opleiding tot echoscopiste.

Over haar muzikale ‘loopbaan’ vertelt ze: ‘Als klein meisje kon ik niet wachten tot ik mocht zingen bij het kinderkoortje in Geldrop. Dus toen ik in groep 3 begon, en ging leren lezen, heb ik me daar aangemeld. Hier heb ik me tot mijn 18e altijd voor ingezet en met veel plezier gezongen.

“Haar favoriete muziek om te zingen zijn luisterliedjes”

Daarna kwamen er vaak muzikale projecten op mijn pad. Zo stond ik voor het eerst op een groot podium met publiek toen ik 12 was. Sindsdien ben ik bij vele muzikale projecten actief geweest.’ Wij kennen haar nog van de vorige editie van Lakeside Music Night.

Haar favoriete muziek om te zingen zijn luisterliedjes, muziek waarmee je echt iemand kunt ontroeren of raken. Maar daarnaast geniet ze er ook enorm van samen met anderen te zingen in verschillende formaties. ‘Ik verwacht van Guulke’s Lakeside Music Night dat we weer opnieuw samen met een club fijne muzikanten mooie muziek gaan maken en bovenal weer een fantastisch programma aan te bieden aan het publiek.’