Solist

Hanneke van Eijk

‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg! Al is mijn definitie van ‘normaal’ volgens sommigen toch aardig gek’! Aan het woord is Hanneke van Eijk, 33 jaar en woont in Weert met vriend Niels en hun pasgeboren zoon Ties.

Van Guulke’s Lakeside Music Night verwacht ze een hoop samenhorigheid, gezelligheid en gekkigheid. Net als de vorige editie waar ze met enorm veel plezier een bijdrage aan heeft mogen leveren. ‘Ik mag deze keer zowel solo als samen met anderen zingen. En over dat laatste: het wordt echt een feestje met een aantal andere dames!’ Op de vraag hoe ze zich zal voelen vlak voordat ze mag gaan zingen, zegt ze dat ze waarschijnlijk staat te wiebelen, omdat ze niet kan wachten om te mogen beginnen!

Van Guulke’s Lakeside Music Night verwacht ze een hoop samenhorigheid, gezelligheid en gekkigheid.

In het dagelijks leven is ze coach binnen het Agora onderwijs op het Commanderij College in Gemert. Ze staat van jongs af aan al op het podium en ze vindt het daar heerlijk. Het maakt haar dan ook niet uit wat ze daar mag doen: dansen, zingen, toneel spelen of een combinatie van dat alles!

‘Mijn grote muzikale voorbeeld is Kate Bush. Ik heb ontzettend veel bewondering voor wat zij met haar stem kan en de controle die zij hierover heeft. Daarnaast waardeer ik haar creativiteit en haar eigenheid. Ze is oprecht een unieke artiest.’