Solist

Rob Mennen

Rob Mennen is niet alleen de toetsenist van het combo, maar zal ook optreden als solist. Hij is een veelgevraagd pianist, begeleider en muzikaal leider. Daarnaast is hij presentator en programmamaker. Flexibiliteit en humor zijn voor Rob sleutelwoorden en door zijn ruime ervaring is hij breed inzetbaar.

De laatste jaren is hij veelvuldig te zien in theaters met tournees in binnen- en buitenland. In 2022 was hij als muzikaal leider verbonden aan de productie ‘Dagboek van een Herdershond’ en in de zomer van 2023 nam hij de muzikale leiding op zich bij de spektakelmusical ‘Het was Zondag in het Zuiden’.

Momenteel is hij onder andere te zien met zijn eigen theatervoorstelling ‘Nu wordt het Mennens’ en op L1 televisie met zijn eigen programma ‘Op verzeuk op bezeuk’.

Onder diezelfde naam gaat hij regelmatig op bezoek bij harmonie- of fanfareorkesten waar hij presentatie en solistische medewerking verleent en samen met een vereniging het project ‘Op verzeuk op bezeuk’ vormgeeft. Inmiddels is dit project al met 25 orkesten succesvol uitgevoerd waaronder ook met harmonie St. Joseph Nederweert en Melodie der Peel Ospel.