[vc_row equal_height=”yes”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1557483121368{padding-top: 200px !important;padding-bottom: 200px !important;background-image: url(https://www.lakesidemusicnight.nl/wp-content/uploads/2019/05/Solist-2019-Britt-Eberson.jpg?id=1422) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1557482626413{padding: 25px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”Solist: Britt Eberson” alignment=”left” spacer=”line_with_icon” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#c1272d” icon=”icomoon-font-awesome-14×14-chevron-down” icon_size=”18″ icon_color=”#c1272d” line_width=”120″ main_heading_font_size=”mobile_landscape:34px;” main_heading_line_height=”mobile_landscape:44px;” spacer_margin=”margin-bottom:20px;” sub_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Britt Eberson is geboren voor muziek: ze zingt al sinds ze praten kan! Ze is zelfs al op hele jonge leeftijd aan een professionele carrière in de muziek gaan werken: op haar zevende had ze al zangles en toen ze 11 jaar was, is haar eerste single ‘vögelke leef’ uitgebracht.

Daarna heeft ze haar muzikale ervaring verder uitgebreid door aan de plaatselijke musical ‘Lewieke’ mee te doen en is ze begonnen met zingen tijdens de carnaval. Maar Britt ging verder. Tijdens haar middelbare schooltijd heeft ze meegezongen en gedanst als solist in ’the sound of Christmas en Best of musical’ in Rotterdam. Daarnaast heeft ze ook haar muzikale bijdrage aan de theatertour ‘Limburgere 2.0′ mogen leveren in 2016.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” gap=”35″ css=”.vc_custom_1557482004354{background-color: #595959 !important;}”][vc_column width=”2/3″][ultimate_heading main_heading=”Britt’s levensmotto luidt: ’t geit zo wie ’t geit’.” heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_with_icon” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#c1272d” icon=”icomoon-font-awesome-14×14-chevron-down” icon_size=”18″ icon_color=”#c1272d” line_width=”120″ main_heading_font_size=”mobile_landscape:34px;” main_heading_line_height=”mobile_landscape:44px;” spacer_margin=”margin-bottom:20px;” sub_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Haar professionele opleiding begon met de vooropleiding muziektheater bij MusicAllFactory – jongeren (MAF jongeren) in Tilburg. Na haar HAVO diploma te hebben behaald, is ze gestart aan de opleiding musicaltheater bij de Frank Sanders Akademie, waar ze nu nog mee bezig is.

Het is dan ook geen verrassing dat Britt het liefste musicalmuziek zingt. Haar grote muzikale voorbeeld is dan ook Suzan Seegers, ook een Limburgse musicalster. En er is nog een overeenkomst: ook Suzan Seegers heeft ooit met harmonie St. Joseph een optreden verzorgt. En goed voorbeeld….doet volgen!!

Britt’s levensmotto luidt: ’t geit zo wie ’t geit’. Toch laat ze op het podium niets aan het toeval over. Want voor ze het podium op gaat, neemt ze altijd even vijf minuutjes voor haarzelf. Even haar stem nog opwarmen en dan… gaan met die banaan! En zo verwacht ze van de Lakeside Music Night dat het een waanzinnig mooie avond wordt, vol met muziek waar iedereen van kan genieten!! Britt is er klaar voor![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar_4″][/vc_column][/vc_row]