[vc_row equal_height=”yes”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1557482919683{padding-top: 200px !important;padding-bottom: 200px !important;background-image: url(https://www.lakesidemusicnight.nl/wp-content/uploads/2019/05/Solist-2019-Fabienne-van-Heesewijk-Square.jpeg?id=1413) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1557482626413{padding: 25px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”Solist: Fabienne van Heesewijk” alignment=”left” spacer=”line_with_icon” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#c1272d” icon=”icomoon-font-awesome-14×14-chevron-down” icon_size=”18″ icon_color=”#c1272d” line_width=”120″ main_heading_font_size=”mobile_landscape:34px;” main_heading_line_height=”mobile_landscape:44px;” spacer_margin=”margin-bottom:20px;” sub_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Ze verwacht dat het een hele grote én zeer diverse show gaat worden. ‘Ik heb heel veel zin om, samen met de andere muzikanten, iets moois neer te zetten!’ Dit zijn de enthousiaste woorden van  Fabienne van Heesewijk. Zij is een van de solisten op de Lakeside Music Night.

Fabienne is geen vreemde voor de harmonie: in het verleden stond ze ook al samen met het orkest op het podium. Ook toen repeteerden Fabienne met het orkest zodat er een spetterend optreden verzorgd werd. ‘Want ik zorg dat ik goed voorbereid het podium op ga, zodat ik volop kan genieten!’ aldus Fabienne, ‘en het publiek natuurlijk nóg meer!’[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” gap=”35″ css=”.vc_custom_1557482004354{background-color: #595959 !important;}”][vc_column width=”2/3″][ultimate_heading main_heading=”‘If you can dream it, you can do it’, is de drijfveer van Fabienne” heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_with_icon” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#c1272d” icon=”icomoon-font-awesome-14×14-chevron-down” icon_size=”18″ icon_color=”#c1272d” line_width=”120″ main_heading_font_size=”mobile_landscape:34px;” main_heading_line_height=”mobile_landscape:44px;” spacer_margin=”margin-bottom:20px;” sub_heading_style=”font-weight:bold;” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading][vc_column_text]Op haar 8ste is Fabienne met haar moeder meegegaan naar zangles, waardoor ze de smaak voor het zingen te pakken kreeg. Vanaf dat moment is ze gaan optreden met bigbands en op promsconcerten in de omgeving. Fabienne vult aan: ‘Momenteel ben ik veel bezig met het maken van eigen opnames en volg ik zanglessen bij Zang en Co’.

Typerend aan de favoriete muziek van Fabienne is, dat het artiesten en liedjes zijn van een tijdje terug. En dat verwacht je misschien niet helemaal bij een jonge meid van 20 jaar oud. Verrassend is dat haar favoriete songtekst is van het mooie nummer Chiquitita van ABBA. Zelf zingt ze het liefste nummers van Broadway, Disney en vele hits van de jaren ’50 t/m de jaren ’90. Barbra Streisand is voor haar een bron van inspiratie: ‘Ze zingt haar nummers met veel gevoel en tegelijkertijd zonder enige moeite. Haar stijl zal ik altijd mooi blijven vinden’, licht Fabienne toe.

Terug naar het heden: wat doet Fabienne in het dagelijkse leven? ‘Ik werk momenteel bij Restaurant Diverso en begin het komende jaar aan de opleiding Social Work, op het Avans in Den Bosch.’ En bij alles wat ze doet, is haar drijfveer: ‘if you can dream it, you can do it’ van Walt Disney.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar_4″][/vc_column][/vc_row]