[vc_row equal_height=”yes”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1557482589945{padding-top: 200px !important;padding-bottom: 200px !important;background-image: url(https://www.lakesidemusicnight.nl/wp-content/uploads/2019/05/Solist-2019-Rudi-Veltrop-Square.jpg?id=1423) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1557482626413{padding: 25px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”Solist: Rudy Veltrop” alignment=”left” spacer=”line_with_icon” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#c1272d” icon=”icomoon-font-awesome-14×14-chevron-down” icon_size=”18″ icon_color=”#c1272d” line_width=”120″ main_heading_font_size=”mobile_landscape:34px;” main_heading_line_height=”mobile_landscape:44px;” spacer_margin=”margin-bottom:20px;” sub_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Normaal gesproken staat hij voor de klas als leraar in het basisonderwijs. Maar tijdens de Lakeside Music Night verruilt Rudi Veltrop het uitzicht op de leerlingen van groep 7 voor een uitzicht op een grote zaal vol enthousiast publiek. Rudi woont met zijn vrouw Sharon en dochter Jolie in Nederweert. Hun 2e kindje wordt geboren in september.

Wellicht herkent u Rudi? Hij deed namelijk ook mee aan de vorige editie van Lakeside Music Night en wil dit avontuur absoluut nogmaals beleven. Ook heeft hij verschillende jaren als gitarist bij de Big Fun Band uit Someren-eind gespeeld. Op dit moment speelt hij bij Dial24 uit Weert. Bent u een echte Vastelaovundjsvierder? Dan kent u hem misschien als zanger van verschillende Limburgse liedjes.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” gap=”35″ css=”.vc_custom_1557482004354{background-color: #595959 !important;}”][vc_column width=”2/3″][ultimate_heading main_heading=”Rudi’s favoriete muziekstijl?” heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_with_icon” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#c1272d” icon=”icomoon-font-awesome-14×14-chevron-down” icon_size=”18″ icon_color=”#c1272d” line_width=”120″ main_heading_font_size=”mobile_landscape:34px;” main_heading_line_height=”mobile_landscape:44px;” spacer_margin=”margin-bottom:20px;” sub_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Wat is Rudi’s favoriete muziekstijl om te zingen/spelen? ‘Van alles!’, zegt de veelzijdige Rudi, ‘Ik ben als gitarist begonnen met alles van de Dire Straits, maar heb later meer verschillende gitaarstijlen geprobeerd. Ik hou er van om veel af te wisselen.’ Zo kan zijn favoriete songtekst ook per dag verschillen, maar de laatste weken luistert hij veel naar ‘Thunder road’ van Bruce Springsteen.

Mark Knopfler is, op het gebied van gitaarspelen, een groot voorbeeld voor Rudi.

‘Van proberen kun je leren en fouten maken moed’ is het levensmotto van Rudi. Wat zijn de rituelen voor hij het podium op gaat? Rudi vertelt: ‘Die heb ik niet echt. Ik check meestal of de setlist klopt en speel dan nog wat liedjes om te oefenen.’ ‘En wat betreft Lakeside Music Night verwacht ik dat het een gezellige, muzikale avond wordt, die voor iedereen wat te bieden heeft!’[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar_4″][/vc_column][/vc_row]