[vc_row equal_height=”yes”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1560079080323{padding-top: 200px !important;padding-bottom: 200px !important;background-image: url(https://www.lakesidemusicnight.nl/wp-content/uploads/2019/06/Solist-2019-Sanne-Heuijerjans.jpg?id=1539) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1557482626413{padding: 25px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”Solist: Sanne Heuijerjans” alignment=”left” spacer=”line_with_icon” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#c1272d” icon=”icomoon-font-awesome-14×14-chevron-down” icon_size=”18″ icon_color=”#c1272d” line_width=”120″ main_heading_font_size=”mobile_landscape:34px;” main_heading_line_height=”mobile_landscape:44px;” spacer_margin=”margin-bottom:20px;” sub_heading_style=”font-weight:bold;” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading][vc_column_text]Een van de solisten op Lakeside Music Night is Sanne Heuijerjans. Ze is 25 jaar oud en woont samen met haar partner in Weert. In het dagelijks leven werkt ze bij de gemeente Venlo als WMO-consulent, studeert ze rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en… maakt ze uiteraard véél muziek! Zo zingt ze in de coverband ‘Guarantee’. Eerder is ze met haar voormalige band ‘Shiverburn’ op tournee door Europa geweest. Ook heeft ze met deze band onder andere in het voorprogramma van ‘3 Doors Down’ in de 013 te Tilburg en op het bevrijdingsfestival te Roermond gespeeld. Tot slot heeft Sanne al regelmatig met harmonieën en big bands opgetreden.

Dat Sanne een echte durfal in de muziek is, blijkt uit dat ze ook eigen muziek schrijft en zingt. Maar als je levensmotto ‘never let the fear keep you from playing the game’ luidt, dan is dat ook niet gek! Sanne gaat haar dromen achterna en is niet bang dat ze iets niet zou kunnen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” gap=”35″ css=”.vc_custom_1557482004354{background-color: #595959 !important;}”][vc_column width=”2/3″][ultimate_heading main_heading=”“Ik verwacht veel gezelligheid en vooral twee succesvolle uitvoeringen“” heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_with_icon” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#c1272d” icon=”icomoon-font-awesome-14×14-chevron-down” icon_size=”18″ icon_color=”#c1272d” line_width=”120″ main_heading_font_size=”mobile_landscape:34px;” main_heading_line_height=”mobile_landscape:44px;” spacer_margin=”margin-bottom:20px;” sub_heading_style=”font-weight:bold;” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading][vc_column_text]Sanne’s favoriete muziekstijl is pop/rock. Ze houdt van ruige gitaarriffs, een lekkere harde rockplaat, maar, aan de andere kant, ook van rustige ballads. Een van haar muzikale voorbeelden is Lady Gaga. Van deze duizendpoot is ook het favoriete nummer van Sanne: ‘I’ll never love again’. Dit nummer komt uit de film ‘A Star is Born’ en raakte haar enorm. Het heeft daardoor voor haar persoonlijk een mooie betekenis.

Heeft Sanne ook een rituelen voordat ze het podium op gaat? Dan is ze altijd wat stiller en bereid ze zich in haarzelf voor. Dit doet ze door in te zingen en wat te wandelen. Ze kijkt telkens hoe ze zich voelt en doet dan waar ze zich goed bij voelt.

En wat verwacht ze van de Lakeside Music Night? Nou, met name veel gezelligheid en vooral twee succesvolle uitvoeringen! Daarnaast lijkt het haar tof om andere artiesten te leren kennen om muzikale ervaringen mee te delen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar_4″][/vc_column][/vc_row]