Op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober gaat het gebeuren in Sportcentrum De Bengele in Nederweert: Guulke’s Lakeside Music Night 2019.
Muziek van klassiek tot pop, crossovers tussen harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten én dans. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank!
Een Maestro-competitie is het onderdeel van het programma waarin regionale ondernemers de hoofdrol spelen. De komende weken stellen we hen graag aan u voor.

Maestro: Alex Storms

‘Muziek heeft veel raakvlakken met wijn!’ Deze bijzondere uitspraak is van Maestro Alex Storms, eigenaar van Wijnkopers Alex Storms.

Benieuwd naar zijn uitleg? Alex licht toe: ‘Muziek is, net als wijn, een kunst op zich en wordt mooier als je het kunt delen. Daarnaast is een mooie wijn vaak een ‘compositie’ van verschillende druivensoorten die elkaar aanvullen. Zo is dat met muziek natuurlijk ook.’

Zelf is Alex niet muzikaal onderlegd, maar muziek speelt wel een belangrijke rol in zijn leven. ‘Voor mij is het heerlijk als de dag met muziek start,’ vertelt hij. ‘In de auto en thuis zet ik graag muziek aan en ik bezoek graag festivals. Mijn smaak is zeer breed: van jazz/blues tot hiphop naar rock, maar ook Nederlandstalige en Spaanse muziek tot house.’ Bepaalde liedjes herinneren hem aan de mooiste en bijzonderste momenten uit zijn leven.

Lees alles over over Maestro Alex