Op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober gaat het gebeuren in Sportcentrum De Bengele in Nederweert: Guulke’s Lakeside Music Night 2019. Muziek van klassiek tot pop, crossovers tussen harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten én dans. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank! Een Maestro-competitie is het onderdeel van het programma waarin regionale ondernemers de hoofdrol spelen. De komende weken stellen we hen graag aan u voor.

Maestro: Esther Hendrix

‘Alles in balans brengen is goed, alles in harmonie brengen is beter’. Deze uitspraak van Victor Hugo is de favoriete uitspraak van Esther Hendrix. Een quote die de verbinding tussen het dagelijkse leven van Esther en haar nieuwe uitdaging om als Maestro mee te gaan doen aan de Lakeside Music Night perfect weergeeft.

Esther is de eigenaresse van ‘Praktijk Natuurlijk Esther’. Ze helpt volwassenen en kinderen bij hun lichamelijke en mentale klachten. Dit doet ze door middel van behandeling op maat: persoonlijk advies van natuurlijke middelen, persoonlijke aandacht, coaching en contactmomenten zowel tussen als na de behandelingen. Als Esther zich in een woord zou moeten omschrijven, zou ze zeggen: ‘Puur’.

Lees alles over over Esther Hendrix