Maestro: Janneke Stienen

Deze Maestro omschrijft zichzelf als een echte perfectionist: Janneke Stienen, die namens het bedrijf Stienen BE voor het harmonieorkest mag gaan staan. Gedreven door dit perfectionisme en haar jarenlange ervaring bij harmonie St. Joseph, gaat Janneke ervoor om een mooi optreden neer te zetten op de Lakeside Music Night.

Een van haar passies is het bedrijf Stienen BE samen met haar man Erwin runnen. En daarnaast hebben zij 3 mooie dochters, waar ze samen erg van genieten. Een hoogtepunt vormt altijd het samen reizen met het gezin, het liefst met de caravan. Janneke houdt ook van hardlopen en het buitenleven.

Maar muziek maken is dus ook een van Janneke’s passies. Ze speelt sinds 1996 fagot en daarvoor al enkele jaren hobo. Janneke is zodoende al lange tijd verbonden aan de harmonie van Nederweert. In de loop der jaren heeft ze hier veel leuke mensen leren kennen en zijn er mooie vriendschappen ontstaan. ‘Het is echt een fijne club om bij te mogen horen! Ik ben er dan ook super trots op dat ik mijn eigen korps mag gaan dirigeren.’ Janneke vult aan: ‘en het is méga spannend, ook nog!’

Lees alles over over Maestro Janneke