Op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober gaat het gebeuren in Sportcentrum De Bengele in Nederweert: Guulke’s Lakeside Music Night 2019. Muziek van klassiek tot pop, crossovers tussen harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten én dans. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank!

Een Maestro-competitie is het onderdeel van het programma waarin regionale ondernemers de hoofdrol spelen. De komende weken stellen we hen graag aan u voor.

Maestro: Rudie Peeters

‘Ik kan geen noot lezen en neem me dan ook echt niet serieus, maar ik ga het wel met veel enthousiasme en humor doen!’ zegt Rudie Peeters over zijn deelname als Maestro aan Guulke’s Lakeside Music Night. Hij is directeur van Hoera kindercentra en omschrijft zichzelf als enthousiast. ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan,’ citeert hij een van de beroemdste kinderen uit de tv-geschiedenis: Pipi Langkous.

Rudie ‘had’ tot nu toe nog niks met een harmonie. ‘Maar ik denk dat dit wel verandert na dit avontuur! Zoals ik al zei ben ik totaal niet muzikaal, maar kan wel dansen als ik een paar wijntjes op heb, haha!’ Hij heeft vroeger wel veel op podiums gestaan, bij diverse playbackshows. Rudie is zelfs Limburgs kampioen geweest en heeft in 1985 op tv opgetreden bij de KRO-playbackshow met Henny Huisman.

Lees alles over over Maestro Rudie