Wie er de vorige edities geweest is, weet het al: dit ‘Mojje huuëre – mojje zeen!’. Niet alleen zal er die avond prachtige en gezellige muziek te horen zijn, maar het wordt nóg meer dan de vorige keer ook een spektakel op visueel gebied. Voor degenen die de vorige edities gemist hebben: je zal vast van de ‘ervaren bezoekers’ horen: ‘Mojje us huuëre – doa mojje beej zeen!’

Gezellig muzikaal spektakelstuk
Dit gezellige evenement vindt plaats op 20 en 21 oktober 2023 in Sporthal de Bengele. Je kan er genieten van hedendaagse pop, rock, meezingers, crossovers tussen harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten én dans. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank!

Afgelopen zondag vond tijdens het kermisconcert in Ospel de kick-off plaats van de ticketverkoop. Ook was er tijdens dit concert een muzikale preview te horen.

Waarom je dit niet mag missen
Komende weken lichten we een tipje van de sluier op wat je zoal kan verwachten. Dus houdt onze website en social media in de gaten!

Wat we alvast kunnen verklappen over de Lakeside Music Night: er zal een overweldigend geluid van maar liefst 2 orkesten klinken: Harmonie St. Joseph Nederweert en Harmonie Melodie der Peel Ospel. Ook de percussiegroep zal zich presenteren. Daarnaast is het een echte Ni-jwieërter productie. Dankzij de inzet van vele Ni-jwieërter minse, is dit promsconcert mogelijk! Ook is er maar liefst keuze uit 2 avonden: op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2023 gaat het gebeuren in Sportcentrum De Bengele in Nederweert. En herinner je je de gezelligheid van de vorige edities nog? Dan ben je er vast deze keer ook weer bij! Wij zijn trots op deze gezellige en muzikale sfeer!

Wij mogen weer vertrouwen op Guulke als hoofdsponsor. Zonder hoofdsponsor geen Lakeside Music Night! Wij mogen weer bouwen op Guulke Eten & Drinken.

Ticketverkoop
Tickets zijn dus vanaf nu te koop! Dit kan uitsluitend via www.lakesidemusicnight.nl/tickets. Er kan worden gekozen voor zitplaatsen of staanplaatsen. De prijzen zijn €30,90 voor een zitplaats en €25,90 voor een staanplaats.

Guulke’s Lakeside Music Night: Mojje huuëre – mojje zeen!