Het zal jullie niet ontgaan zijn dat op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober Guulke’s Lakeside Music Night plaats gaan vinden in Sporthal de “Bengele” in Nederweert. Dit hele spektakel wordt natuurlijk aangevuld door diverse regionale solisten en deze gaan wij jullie uiteraard voorstellen.

Vandaag stellen we de laatste solisten aan u voor: Lenneke Brussé, Luca Bruijnaers, Steffi Ras en Monique Op Heij.

Lenneke Brussé

Lenneke is 23 jaar oud en woont in Valkenswaard.  In het dagelijks leven is ze baliemedewerkster bij Enterprise car rental op Eindhoven Airport. Lenneke speelt momenteel mee in de Proost Dinnershow. In The sisters of soul band is ze sister L en ze speelt op speciale gelegenheden met een goede vriendin onder de naam Duo Elpee. ‘Ik heb het geluk dat ik al veel mooie projecten achter mijn naam mag zetten, van percussie tot musical en van solo/band optredens tot orkest projecten.’

Lees meer over Solist: Lenneke Brussé

Luca Bruijnaers

‘Ik kijk nu al uit naar alle nieuwe snoetjes die we gaan zien en de nieuwe muzikale connecties die we samen gaan leggen! Daarnaast verwacht ik ook dit jaar weer een knallende en nog grotere show van ultrahoog niveau!’ geeft Nederweertenaar Luca Bruijnaers dol enthousiast aan.

Lees meer over Solist: Luca Bruijnaers

Steffi Ras

De 28-jarige Steffi Ras woont samen met haar vriend Erik in Maarheeze. Deze bezige bij werkt als Tendermanager bij Driessen in Helmond. Steffi’s muzikale carrière begon ooit als klein meisje met een pony en ronde bril bij het kinderkerkkoor. Op haar 18e deed ze auditie bij Big Band Triple B en bij de Buulse Proms. Vanaf dat moment is de sneltrein non-stop doorgedenderd.

Lees meer over Solist: Steffi Ras

Monique Op Heij

‘’Alles kumptj good, asse mer gedultj hubs.’’ Onder dat motto staat Monique Op Heij op het podium. Monique is 39 jaar en komt uit Leveroy. Ze is getrouwd met Koen en moeder van Esmee van 9, Niels van 6 en Tuur van 1. In het dagelijks leven is ze projectmanager bij een softwarebedrijf.

Lees meer over Solist: Monique Op Heij