Zondagmorgen 1 september zaten alle muzikanten van het orkest klaar voor weer een mijlpaal in de voorbereiding van Guulke’s Lakeside Music Night 2019: de eerste repetitiedag. Gedurende de gehele dag was het een in- en uitgaan van diverse solisten en ook Da Capo, het 70-koppig koor uit Stramproy, sloot aan.

Indrukwekkend

De kwaliteit die nu al tentoongespreid wordt is indrukwekkend, bij de aanwezigen valt de mond soms letterlijk open. De solisten die middels strenge audities zijn geselecteerd laten horen en zien waarom dat zij thuis horen op Lakeside Music Night 2019!

Grote productie

De gehele dag was ook Jolande van den Boomen aanwezig, een professionele regisseuse die gaat zorgen voor de juiste look-and-feel bij elk optreden. Ron van Roy sleutelt aan de visuals die de juiste sfeer moeten opwekken tijdens de uitvoeringen en Jan Koolen was bezig om vanuit het productieteam muzikaal de puntjes op de i te zetten en de programmering van de avond vorm te geven. Op vele fronten wordt hard gewerkt aan deze grote productie.

Militaire operatie

De organisatie van een de repetitiedag is een militaire operatie. Alle 170(!) deelnemers dienen te worden voorzien van een natje en een droogje (facilitair team bedankt!), geluidsversterking voor solisten, instrumenten en koor moeten worden verzorgd (Ton Sieben bedankt!) en uiteraard moeten de muzikanten de hele dag hun beste beentje voor zetten. Tot slot is onze dirigent Fer Koolen de persoon die de algehele muzikale leiding heeft over de repetitiedag en straks ook over het project. Mensen die allemaal een onmisbare schakel vormen in het geheel en ervoor zorgen dat het publiek een topshow voorgeschoteld gaat worden op 18 en 19 oktober.

Nog geen kaarten?!

De kaartverkoop gaat zeer voorspoedig, zorg dat je dit niet mist en haal je kaarten in huis via deze link!