Op 18 en 19 oktober 2019 zal Sportcentrum De Bengele worden omgetoverd tot een muziektempel voor de tweede editie van de Lakeside Music Night, georganiseerd door Harmonie Sint Joseph Nederweert. Eerder heb je al kunnen lezen dat voor deze editie Guulke eten en drinken weer hun naam heeft verbonden aan dit evenement. Maar de voorbereidingen voor dit evenement beginnen nu echt op stoom te komen. Het wordt een GROOTS evenement.

Melodie der Peel Ospel

GROOTS in alle opzichten. Zo is Harmonie Sint Joseph Nederweert een samenwerking aangegaan met Harmonie Melodie der Peel uit Ospel, waarbij de muzikanten van beide verenigingen samen een groot projectorkest gaan vormen.  Concreet zal op de Lakeside Music Night een orkest van meer dan 90 muzikanten op het podium plaatsnemen om een top-show voor te schotelen aan het publiek.

Sinds begin januari hebben beide orkesten zich al samengevoegd en repeteren wekelijks met elkaar bij Willem Tell in Nederweert onder leiding van Fer Koolen. 

Tijdens het Kermisconcert op 23 juni in Ospel zal dit projectorkest voor de eerste keer een optreden verzorgen. Ook de slagwerkgroepen van beide verenigingen zullen zich in de loop van het jaar samenvoegen om tijdens de Lakeside Music Night een spetterend optreden te verzorgen.

De komende maanden zal er nog meer bekend worden over de artiesten en verdere invulling van de Lakeside Music Night. Vergeet niet alvast 18 en 19 oktober te reserveren in jullie agenda!