Op 18 en 19 oktober 2019 wordt de tweede editie van de grote tweedaagse muziekshow “Lakeside Music Night” gehouden in Sportcentrum de Bengele Nederweert. Een show vol muzikale verbindingen en cross-overs van moderne pop-rock tot klassiek in een modern jasje.

Eind september heeft het VSBfonds aan de organisatie laten weten een donatie te doen ten behoeve van het evenement Guulke’s Lakeside Music Night 2019. Voorzitter Guus van Cruchten van de organisatie hierover: ”Ik ben trots dat we door een dergelijke partij als het VSBfonds als een serieuze partner worden gezien.

Toen we met dit project gestart zijn, hebben we uiteraard gekeken naar hoe we financiële middelen kunnen vergaren. De filosofie van het VSBfonds sluit dan ook goed aan op onze eigen filosofie: het actief betrekken van mensen aan de samenleving. In dit geval proberen wij dit door enerzijds een breed cultureel aanbod, waarbij bijna 200 muzikanten, solisten en dansers de bühne zullen betreden. Daarnaast is het voor ons belangrijk om de gehele organisatie te laten rusten op vrijwilligers vanuit de verenigingen en, tot slot, het evenement uiteraard toegankelijk te maken voor éénieder die wilt genieten van een topshow; we gaan het publiek verrassen!”

VSBfonds

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Kaartverkoop

Meer informatie over het evenement, deelnemers en kaartverkoop is te vinden op de website. Meemaken? Koop kaarten en laat je raken!