Voor de derde keer zal Guulke eten & drinken haar naam verbinden aan de Lakeside Music Night, welke vanaf nu dus weer Guulke’s Lakeside Music Night zal heten. “Het is een bijzonder moment dat een horeca onderneming, na de moeilijke jaren, op deze wijze haar vertrouwen in ons evenement laat blijken”, zegt een trotste voorzitter Guus van Cruchten. “Dit geeft tevens een boost voor onze sponsorcampagne die nu ook van start gaat, we hopen dat er nog vele bedrijven en organisaties zich aan ons willen verbinden. We hebben ze dan ook echt wat te bieden; een prachtige show met 1800 bezoekers. De vorige editie heeft bewezen dat dit een uniek evenement in de regio is, hier wil je je naam aan verbinden!”

Joost en Nicole Linsen zijn eveneens verheugd dat de naam van hun onderneming weer een prominente plaats in zal nemen bij het evenement. “We zijn allebei muziekliefhebbers, zeker Joost is een échte muziekman. De combinatie van een muzikaal topevenement, de uitstraling, exposure en professionele organisatie maakt dat wij er maar heel kort over na hebben hoeven denken om voor de derde keer als naamgever Lakeside Music Night, sorry, Guulke’s Lakeside Music Night te sponsoren, we hebben er nu al heel veel zin in!”

De bekendmaking van de naamgever markeert de start van de sponsorcampagne van Guulke’s Lakeside Music Night 2023, welke plaatsvindt op 20 en 21 oktober 2023.

Zoals gezegd hebben we echt wat te bieden. Wat te denken van een opleiding tot dirigent, waarbij je tijdens één van de avonden voor een publiek van 900 man het orkest mag dirigeren als echte Maestro?

Bij interesse stuur een bericht naar info@lakesidemusicnight.nl, we komen graag op de koffie!