We hebben er een extra jaar op moeten wachten, maar op 20 en 21 oktober 2023 gaat het dan echt gebeuren: de derde editie van Guulke’s Lakeside Music Night! De voorbereidingen zijn al in volle gang en het belooft nóg spectaculairder te gaan worden dan de editie in 2019. Een uniek muziekevenement in de regio dat je absoluut niet mag missen.

Wat kun je verwachten? Op dit gezellige evenement kan je genieten van hedendaagse pop, rock, meezingers, crossovers tussen harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten én dans. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank!

Komende weken lichten we een tipje van de sluier op wat je zoal kan verwachten. Maar zet alvast zondag 25 juni in de agenda, want dan start de ticketverkoop van Guulke’s Lakeside Music Night!

Kick-Off

Op zondag 25 juni zal tijdens het kermisconcert in Ospel rond 11 uur een echte kick-off plaatsvinden van de ticketverkoop. Tijdens dit concert zal niet alleen al een muzikale preview te horen zijn, maar zal dus ook de ticketverkoop op een feestelijke wijze officieel van start gaan.

Online verkoop

Tickets zijn uitsluitend via deze website te koop. Vanaf 25 juni is op de website te vinden waar deze kunnen worden besteld. Er kan worden gekozen voor zitplaatsen of staanplaatsen. De prijzen zijn €30,90 voor een zitplaats en €25,90 voor een staanplaats.

Via de fotopagina kun je jezelf nog eens onderdompelen in de vorige succesvolle editie.

Guulke’s Lakeside Music Night: Mojje huuëre – mojje zeen!