Op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober gaat het gebeuren in Sportcentrum De Bengele in Nederweert: Guulke’s Lakeside Music Night 2019. Muziek van klassiek tot pop, crossovers tussen harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten én dans. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank! Een Maestro-competitie is het onderdeel van het programma waarin regionale ondernemers de hoofdrol spelen.

Combo Guulke’s Lakeside Music Night stelt zich voor.

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober Guulke’s Lakeside Music Night plaats gaan vinden in Sporthal de “Bengele” in Nederweert.
Afgelopen weken hebben jullie kennis gemaakt met onze Maestro’s en solisten, koor en Dansrijck, maar de Lakeside Music Night zou niet compleet zijn zonder een combo. Dit combo bestaat uit Rob Mennen op toetsen, Wim Heggen op basgitaar, Gesuino Derosas op gitaar en Danny Princen op drums.

We hebben in het verleden al meerdere keren een beroep mogen doen op deze mannen voor een muzikaal project. Zij tillen het muzikaal naar een hoger niveau.

Lees alles over over Het Combo