Op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober gaat het gebeuren in Sportcentrum De Bengele in Nederweert: Guulke’s Lakeside Music Night 2019. Muziek van klassiek tot pop, crossovers tussen harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten én dans. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank! Een Maestro-competitie is het onderdeel van het programma waarin regionale ondernemers de hoofdrol spelen. De komende weken stellen we hen graag aan u voor.

Maestro: Anouk Roost-Reijnders

Muziek, muziek, muziek,… en nog veel meer muziek! Dat typeert Anouk Roost-Reijnders. Anouk gelooft in de kracht van muziek. En dat mag ze gaan laten zien als Maestro op de Lake Side Music Night! Haar deelname wordt mogelijk gemaakt door het Nederweerter bedrijf Roost Olie, het familiebedrijf waar haar man Willem werkt.

Anouk is werkzaam in de muzikale sector, waar ze beter bekend staat als ‘Reintje’. Ze heeft een (mobiele) muziekpraktijk, genaamd ‘Reintje Muziek op Maat’. Op elke gewenste locatie verzorgt zij de mogelijkheid om muziek te maken en/of te beleven. Muziek maken als educatie, plezier, ontspanning, doelgericht werken of therapeutisch behoren tot de mogelijkheden. Dit doet ze o.a. op kinderdagverblijven, het (speciaal) basisonderwijs, ouderenzorg en de gehandicaptenzorg, zie www.reintjemuziek.nl.

Lees alles over over Maestro Anouk