Op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober gaat het gebeuren in Sportcentrum De Bengele in Nederweert: Guulke’s Lakeside Music Night 2019.

Muziek van klassiek tot pop, crossovers tussen harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten én dans. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank! Een Maestro-competitie is het onderdeel van het programma waarin regionale ondernemers de hoofdrol spelen. De komende weken stellen we hen graag aan u voor.

Maestro: Bart Smeets

‘Wat voor binding heb je met een harmonie?’, vroegen we Maestro Bart Smeets, die werkt bij Meerderweert (op basisschool De Tweesprong en de Zonnehof).

Bart vertelt: ‘Harmonie roept bij mij een aantal dingen op: bijv. in harmonie, oftewel balans, zijn en op elkaar ingespeeld zijn (letterlijk en figuurlijk). Samen ben je in staat tot méér…

En een harmonie is een kans voor kinderen om in de eigen omgeving met muziek aan de slag te gaan! Een harmonie verbindt, onderneemt en biedt ruimte voor talent. Het sluit in die zin ook goed aan waar wij als Meerderweert aandacht voor hebben.

Lees alles over over Maestro Bart