[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober gaat het gebeuren in Sportcentrum De Bengele in Nederweert: Guulke’s Lakeside Music Night 2019. Muziek van klassiek tot pop, crossovers tussen harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten én dans. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank!

Een Maestro-competitie is het onderdeel van het programma waarin regionale ondernemers de hoofdrol spelen. De komende weken stellen we hen graag aan u voor.

Maestro: Kitty Verspagen-Kessels

Kitty kennen we van restaurant Diverso in Nederweert. Daar zwaait zij samen met haar man Caspar de scepter over het Diverso-team met als motto: ‘Één team, één taak’!

Maar nu mag de vooruitstrevende Kitty met het dirigeerstokje gaan zwaaien op de Lakeside Music Night. En hoewel ze verwacht dat ze heel wat spanning, zenuwen, opwinding en adrenaline zal gaan voelen tijdens haar optreden, zal ze met trots voor het hele muzikale corps staan. Dat kan dan mooi van haar bucketlist af!

Haar enthousiasme en fanatisme, maar ook haar kunst om de rust te bewaren, zal ze gebruiken om een prachtig muzikaal resultaat te gaan neerzetten: ‘let’s kick some ass’, zoals ze zelf zegt!

Lees alles over over Maestro Kitty