Op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober gaat het gebeuren in Sportcentrum De Bengele in Nederweert: Guulke’s Lakeside Music Night 2019. Muziek van klassiek tot pop, crossovers tussen harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten én dans. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank!

Een Maestro-competitie is het onderdeel van het programma waarin regionale ondernemers de hoofdrol spelen. De komende weken stellen we hen graag aan u voor.

Maestro: Roy Moonen

‘Kan ik die Pelikaan-trofee wel mee op de fiets?’ Met deze gedachte ziet Roy Moonen van het bedrijf Clement Group uit Weert zijn deelname als Maestro aan de Lakeside Music Night zeer optimistisch tegemoet. ‘Ik zie mezelf wel met de inmiddels beroemde en beruchte trofee naar huis gaan,’ grapt hij.

Benieuwd of dit ook daadwerkelijk zal gaan gebeuren? Zorg dan dat u kaartjes heeft voor de Lakeside Music Night en maak dit live mee!

Grapje of geen grapje: Roy zal er staan als Maestro voor de harmonie. Zijn vader zei altijd: ‘Je moet geen spijt hebben van de dingen die je hebt gedaan, je moet spijt hebben van de dingen die je NIET hebt gedaan’. En dat is een mooie motivatie om mee te gaan doen.

Lees alles over over Maestro Roy