Het zal jullie niet ontgaan zijn dat op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober Guulke’s Lakeside Music Night plaats gaan vinden in Sporthal de “Bengele” in Nederweert. Dit hele spektakel wordt natuurlijk aangevuld door diverse regionale solisten en deze gaan wij jullie uiteraard voorstellen.

Vandaag stellen we aan u voor: Hanneke van Eijk, Charlotte Cardinaal, Scobra en Wendy Overklift Vaupel Kleyn – van Veldhoven.

Hanneke van Eijk

De 29-jarige Hanneke van Eijk is geboren en getogen in Nederweert en staat in het dagelijks leven voor de klas op een middelbare school als docente Engels. Vanaf jongs af aan staat ze al op het podium. Het begon met dansvoorstellingen, vervolgens toneelvoorstellingen, kooroptredens en zingen in verschillende bands.

Lees meer over Solist: Hanneke van Eijk

Charlotte Cardinaal

De 21 jarige Charlotte is geboren in Geldrop en studeert in het dagelijks levenverloskunde in Maastricht. Charlotte is een veelzijdige zangeres en zingt vaak nummers met een mooi verhaal of een bijzondere boodschap. Dit is dan ook terug te zien in haar motto: ‘Met muziek zeg je zoveel meer dan met alleen woorden’.

Lees meer over Solist: Charlotte Cardinaal

Scobra

Scobra is een band bestaande uit 5 muzikanten: Jeroen Daniels, Will van de Kerkhof (beide percussie) en Hans Schmitz, Cor van Loon en Jeanine Stassen (doedelzak spelers).Scobra is een afkorting van Schotland en Brazilië, wat voor de band betekent dat ze op een eigen wijze de Schotse doedelzakmuziek en Braziliaanse percussie samenvoegen tot een unieke muziekbeleving.

Lees meer over Solist: Scobra

Wendy Overklift Vaupel Kleyn – van Veldhoven

Onder het motto, vallen, opstaan, knokken en weer doorgaan staat Wendy Overklift Vaupel Kleyn – van Veldhoven in oktober op het podium. Ze woont samen met haar man Patrick en dochters Aylinn en Jaycee in Weert. Ze is geboren en getogen in Nederweert en volgens Wendy blijft Nederweert toch wel ‘mien dörpke’.

Lees meer over Solist: Wendy Overklift