Het zal jullie niet ontgaan zijn dat op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober Guulke’s Lakeside Music Night plaats gaan vinden in Sporthal de “Bengele” in Nederweert. Dit hele spektakel wordt natuurlijk aangevuld door diverse regionale solisten en deze gaan wij jullie uiteraard voorstellen.

Vandaag stellen we aan u voor: Bram Camp, Chrissy van de Kruijs, Daphne Frijns, Sanne Heuijerjans, Jean Stassen.

Bram Camp

‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’ is het motto van Bram Camp. Bram is 30 jaar oud en komt uit Ell. In het dagelijks leven is hij sales manager en applicatiebeheerder bij ASK Renovatie. Naast zijn werk geniet hij vooral van het leven met vrienden en familie en heeft in de afgelopen jaren al heel wat podiumervaring opgedaan.

Lees meer over Solist: Bram Camp

Chrissy van de Kruijs

Chrissy van de Kruijs is 33 jaar en woont samen met haar vriend en twee dochters in Ell. Op de podia in de regio is zij dan ook geen onbekende. Ze heeft al podiumervaring vanuit de samenwerking met andere orkesten en harmonieën en daarnaast heeft zij een tijdje gezongen in een band.

Lees meer over Solist: Chrissy van de Kruijs

Daphne Frijns

Daphne Frijns is een soliste die we gaan zien op het podium tijdens de Lakeside Music Night. In het dagelijks leven werkt ze als administratief medewerkster bij Hefgra Opleidingen en Brandpreventie B.V. Daphne zingt al haar hele leven. ‘Vanaf mijn 13e heb ik regelmatig op het podium gestaan.’

Lees meer over Solist: Daphne Frijns

Sanne Heuijerjans

Een van de solisten op Lakeside Music Night is Sanne Heuijerjans. Ze is 25 jaar oud en woont samen met haar partner in Weert. In het dagelijks leven werkt ze bij de gemeente Venlo als WMO-consulent, studeert ze rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Lees meer over Solist: Sanne Heuijerjans

Jean Stassen

Jean staat regelmatig met een grote glimlach op het podium en geniet hier met volle teugen van. ‘Het samenwerken met verschillende mensen geeft mij hierbij veel energie.’ Naast de gedrevenheid op het podium vindt hij het heerlijk om tijd te spenderen met zijn gezin en lekker te frotten in de garage.

Lees meer over Solist: Jean Stassen