Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zal in Sportcentrum de Bengele in Nederweert de derde editie van het muziekspektakel Guulke’s Lakeside Music Night plaatsvinden. Een evenement dat je niet wilt missen; dit Mojje huuëre – Mojje zeen!

We stellen de komende weken graag de deelnemers aan je voor. Vandaag de eerste twee Maestro’s.

Maestro: Roel Hermans

‘Altijd wat nieuws blijven leren’, dat is wat Roel met veel enthousiasme zegt, als we hem spreken over zijn nieuwste uitdaging: Maestro zijn bij Guulke’s Lakeside Music Night editie 2023!

In het dagelijkse leven bestaat zijn uitdaging uit het leiden van zijn eigen administratiekantoor in Nederweert: AKRH Administratiekantoor. De laatste jaren is zijn kantoor flink gegroeid. ‘We zijn inmiddels met 10 mensen. Ik ben werkzaam als relatiebeheerder en help de bij ons aangesloten ondernemers met allerlei vraagstukken die als ondernemer op ons bordje verschijnen’, vertelt Roel.

Lees alles over: >> MAESTRO ROEL HERMANS

Maestro: Roy Janssen

Was voor de vorige Maestro die we voorstelden alles op het gebied van muziek maken nog nieuw, voor Maestro Roy is dat heel anders: hij heeft zijn sporen in de muziek allang verdiend. Als instructeur van het slagwerkensemble van Leveroy heeft hij al 28 jaar lang een dirigeerstok vast mogen houden.

We kennen Roy Janssen ook als manager van de Engineersafdeling bij ETF Machinefabriek B.V. Hiermee hebben we meteen zijn 2 passies benoemd: nieuwe attracties en muziek. Van beide wordt hij enthousiast.

Lees alles over: >> MAESTRO ROY JANSSEN

Mis niets van dit spektakel!

Wil je deze Maestro’s en de vele andere muzikanten en artiesten niet missen? Koop dan snel je tickets voor Guulke’s Lakeside Music Night en maak het muziekspektakel van het jaar mee!

Tickets zijn te koop via www.lakesidemusicnight.nl/tickets/.

Guulke’s Lakeside Music Night: Mojje huuëre – mojje zeen!