Het zal jullie niet ontgaan zijn dat op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober Guulke’s Lakeside Music Night plaats gaan vinden in Sporthal de “Bengele” in Nederweert. De laatste weken hebben jullie al een aantal Maestro’s voorbij zien komen die het dirigeerstokje over nemen om te strijden voor de “Pelikaan Trofee”.

Dit hele spektakel wordt natuurlijk aangevuld door diverse regionale solisten en ook deze gaan wij jullie uiteraard voorstellen. Vandaag beginnen we met Bertien Evers, Britt Eberson, Fabienne van Heesewijk en Rudy Veltrop.

Solist: Bertien Evers

‘Ik heb het nog nooit gedaan, ik durf het ook niet, maar what the heck, ik doe het toch!… en verrek, ik kan het!’ Met dit motto stapt Bertien Evers op Lakeside Music Night als solist graag uit haar comfort zone, zó het podium op. Deze 36 jarige Nederweertse, die in het dagelijkse leven orthopedagoog voor een schoolbestuur met 14 basisscholen is, verlegt graag haar grenzen.

Lees meer over Solist: Bertien Evers

Solist: Britt Eberson

Britt Eberson is geboren voor muziek: ze zingt al sinds ze praten kan! Ze is zelfs al op hele jonge leeftijd aan een professionele carrière in de muziek gaan werken: op haar zevende had ze al zangles en toen ze 11 jaar was, is haar eerste single ‘vögelke leef’ uitgebracht.

Lees meer over Solist: Britt Eberson

Solist: Fabienne van Heesewijk

Ze verwacht dat het een hele grote én zeer diverse show gaat worden. ‘Ik heb heel veel zin om, samen met de andere muzikanten, iets moois neer te zetten!’ Dit zijn de enthousiaste woorden van  Fabienne van Heesewijk. Zij is een van de solisten op de Lakeside Music Night.

Lees meer over Solist: Fabienne van Heesewijk

Solist: Rudi Veltrop

Normaal gesproken staat hij voor de klas als leraar in het basisonderwijs. Maar tijdens de Lakeside Music Night verruilt Rudi Veltrop het uitzicht op de leerlingen van groep 7 voor een uitzicht op een grote zaal vol enthousiast publiek. Rudi woont met zijn vrouw Sharon en dochter Jolie in Nederweert. Hun 2e kindje wordt geboren in september.

Lees meer over Solist: Rudi Veltrop